Museu blau gratis

Planifica la visita
Contents:
  1. Edificio Fórum
  2. Before Header
  3. Horarios y precios | Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Por ejemplo, ha sido el lugar es cogido para celebrar conciertos, en su auditorio, por artistas como Mónica Naranjo , Sergio Dalma , David Bustamante o para conciertos de orquestas. Asimismo, fue el lugar escogido en para la celebración del congreso anual del partido político de Convergencia. El auditorio también ha sido escenario de galas de premios, como els Premios Gaudi en , la gala de los Premios LFP y la ceremonia de los Premios Ondas , ambas en Amanecer - Parte 1 en De Wikipedia, la enciclopedia libre.

Edificio Fórum

Edificio Fórum Vista exterior del Edificio Fórum. Fórum Universal de las Culturas. Fórum Universal de las Culturas El museo dispone de un espacio para niños de hasta 6 años, cuyo objetivo es promover el descubrimiento y la ciencia. Es necesario reservar de forma presencial el mismo día que el de la visita al museo, y sus sesiones son de media hora de duración.

Tienes distintos autobuses así como el tranvía Tram. Queda muy cerca del centro comercial Diagonal Mar.

Museu blau. Museu de ciencies naturals - Barcelona #4

El bus turístic, también tiene una parada cerca. Fabra i Coats Centre d'Art Contemporani és un equipament municipal dedicada a la recerca, producció, exhibició i difusió de les pràctiques artístiques contemporànies. BCN Producció és el projecte central de la seva programació, dedicada a la creació emergent. La seva activitat se centra en organitzar exposicions per donar visibilitat a les propostes més innovadores dels artistes locals. Les dependències i el pati serveixen de marc a importants exposicions temporals i és la seu de l'àrea de cultura de l'Ajuntament.

Before Header

És un espai on diverses disciplines de creació artística contemporània es troben amb la ciència, el pensament i la comunicació. La casa-museu del MUHBA ha conservat les habitacions que va ocupar l'autor de 'Canigó' i el visitant pot apropar-se a la vida i obra del poeta de la Renaixença. Va funcionar fins Quatre imponents columnes corinties estriades que daten del segle I cC es disparen fora del seu podi al lloc més improvable: Part de la cantonada de darrere del temple dedicat a l'emperador romà August que després de la seva mort va ser elevat al Panteó , les columnes van ser descobertes i aïllades de l'estructura d'un edifici medieval a l'any La columna de la dreta va estar molt temps a la Plaça del Reu, separada de la resta, fins que va ser retornada l'any Registrant l'email acceptes els nostres termes i polítiques de privacitat.


  1. ofertas empleo barcelona.
  2. fin de semana ninos.
  3. Museu Blau - Museo de Ciencias Naturales - Edificio Forum - HappyBarcelona.
  4. coser en casa.

Gràcies per subscriure't! Descobreix la primera newsletter a la teva safata d'entrada molt aviat!

Horarios y precios | Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Ves al contingut Ves al peu Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Museus que obren gratis els diumenges. Llegir-ne més. Museus sempre gratuïts. Barnebys Ecomm Widget.